Oferty
Szef Kuchni w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym
Nowa
HoReCa

Szef Kuchni w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym

Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Manager/C-level
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

catering

żywienie zbiorowe

branża gastronomiczna

zarządzanie zespołem

HACCP

Gotowanie

książeczka sanepidowska

Opis stanowiska

Szukasz rozwoju zawodowego, legalnego zatrudnienia oraz wypłaty na konto zawsze na czas? Świetnie, bo to wszystko znajdziesz u nas!

Dowiedz się, dlaczego warto współpracować z Rekeep Polska.

Rekeep Polska - lider usług wsparcia z 85-letnią tradycją. Zatrudniamy 10 tysięcy pracowników w Polsce, cenimy stabilność, rozwój i dobre relacje w zespole.


Obecnie poszukujemy eksperta na stanowisko Szefa Kuchni.

Godziny pracy: do uzgodnienia


Czego możesz oczekiwać od nas:

     Pracujemy w stałych godzinach, a czas po pracy jest tylko dla Ciebie.

    Potrzebujesz zarobić więcej? Możesz zdecydować, czy chcesz pracować w nadgodzinach.

     Wynagrodzenie jest zawsze na czas, więc to już nie będzie Twoim zmartwieniem.

    Legalne zatrudnienie jest dla Ciebie bezdyskusyjne - nie zatrudniamy na czarno.

     Zadania na stanowisku są dostosowane do Twoich potrzeb i oczekiwań.

     Chcesz się rozwijać? Możesz zdobywać nowe umiejętności i doświadczenie.

     Stabilizacja ma dla Ciebie znaczenie – super, bo liczymy na długotrwałą współpracę.

     Lubisz odpoczywać? Będziesz mógł zaplanować urlop w ciągu roku!

     Szkoda Ci czasu na gotowanie? U nas zjesz ciepły posiłek, a nawet dwa!


Czego oczekujemy od Ciebie:

      Szczerych chęci do pracy na dłużej, a najlepiej na stałe.

     Aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.

     Dokładność i samodzielność, ponieważ są kluczowe w naszej pracy

Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (minimum 3 lata)


Jakie będą Twoje obowiązki:

Organizowanie pracy na terenie zakładu

Przestrzeganie planu produkcyjnego w zakresie przygotowywania posiłków

Ocena i degustacja produkowanych potraw, kontrola gramatur

Nadzór nad właściwą technologią i estetyką przygotowania poszczególnych posiłków

Dbanie o estetykę potraw

Zgłaszanie wniosków do kierownika produkcji dotyczących jakości produktów

Pobieranie prób pokarmowych zgodnie z wymogami stacji sanitarnej

Współpraca z działem technologii


Zainteresowane osoby zapraszamy do wysyłania swojego CV. Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Sprawdź podobne oferty pracy

Open Kitchen

Nowa
Chocobon w Fabryce Norblina
Warszawa
zaangażowanie
pozytywne nastawienie
kreatywność
Nowa

Kucharz - Niemcy, znakomita restauracja, pensja 3000 EUR brutto+, darmowe wyżywienie i zakwaterowanie

Nowa
3 119 - 3 327 usd
Gastromatch
Bubenreuth
język niemiecki
Nowa

Catering Instructor/Auditor Antwerp

Nowa
IFS
Rzeszów
Microsoft Office
gastronomia
prawo jazdy kat. B
Nowa

Kelner Restauracji Platter

Nowa
Hotel InterContinental Warszawa
Warszawa
gastronomia
elastyczność
praca w grupie
Nowa

Zastępca Szefa Kuchni/Produkcji

Nowa
KMM Gastronomia Sp. z o.o.
Szczecin
branża gastronomiczna
zarządzanie
odpowiedzialność
Nowa