Oferty
Szef Kuchni w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym
Nowa
HoReCa

Szef Kuchni w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym

Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Manager/C-level
Forma zatrudnienia
UoP, UZ
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

catering

żywienie zbiorowe

branża gastronomiczna

HACCP

Opis stanowiska

Szukasz rozwoju zawodowego, legalnego zatrudnienia oraz wypłaty na konto zawsze na czas? Świetnie, bo to wszystko znajdziesz u nas!

Dowiedz się, dlaczego warto współpracować z Rekeep Polska.

Rekeep Polska - lider usług wsparcia z 85-letnią tradycją. Zatrudniamy 10 tysięcy pracowników w Polsce, cenimy stabilność, rozwój i dobre relacje w zespole.


Obecnie poszukujemy eksperta na stanowisko Szefa Kuchni.

Godziny pracy: do uzgodnienia


Czego możesz oczekiwać od nas:

  • Pracujemy w stałych godzinach, a czas po pracy jest tylko dla Ciebie.
  • Potrzebujesz zarobić więcej? Możesz zdecydować, czy chcesz pracować w nadgodzinach.
  • Wynagrodzenie jest zawsze na czas, więc to już nie będzie Twoim zmartwieniem.
  • Legalne zatrudnienie jest dla Ciebie bezdyskusyjne - nie zatrudniamy na czarno.
  • Zadania na stanowisku są dostosowane do Twoich potrzeb i oczekiwań.
  • Chcesz się rozwijać? Możesz zdobywać nowe umiejętności i doświadczenie.
  • Stabilizacja ma dla Ciebie znaczenie – super, bo liczymy na długotrwałą współpracę.
  • Lubisz odpoczywać? Będziesz mógł zaplanować urlop w ciągu roku!
  • Szkoda Ci czasu na gotowanie? U nas zjesz ciepły posiłek, a nawet dwa!


Czego oczekujemy od Ciebie:

  • Szczerych chęci do pracy na dłużej, a najlepiej na stałe.
  • Aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.
  • Dokładność i samodzielność, ponieważ są kluczowe w naszej pracy
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (minimum 3 lata)


Jakie będą Twoje obowiązki:

  • Organizowanie pracy na terenie zakładu
  • Przestrzeganie planu produkcyjnego w zakresie przygotowywania posiłków
  • Ocena i degustacja produkowanych potraw, kontrola gramatur
  • Nadzór nad właściwą technologią i estetyką przygotowania poszczególnych posiłków
  • Dbanie o estetykę potraw
  • Zgłaszanie wniosków do kierownika produkcji dotyczących jakości produktów
  • Pobieranie prób pokarmowych zgodnie z wymogami stacji sanitarnej
  • Współpraca z działem technologii


Zainteresowane osoby zapraszamy do wysyłania swojego CV. Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Sprawdź podobne oferty pracy

Szef kuchni / KÜCHENCHEF - Austria, hotel w górach, 3500 EUR netto+, darmowe zakwaterowanie i wyżywienie

Nowa
5 590 - 5 798 usd
Gastromatch
Tschagguns
język niemiecki
Szefa Kuchni
Nowa

Open Kitchen

Nowa
Chocobon w Fabryce Norblina
Warszawa
zaangażowanie
kreatywność
pozytywne nastawienie
Nowa

Poprowadź swój biznes | restauracja BEST FLY BAR | Lotnisko Modlin

Nowa
Lagardère Travel Retail
Nowy Dwór Mazowiecki
zarządzanie
obsługa klienta
książeczka sanepidowska
Nowa

Catering Instructor/Auditor Antwerp

Nowa
IFS
Rzeszów
język angielski
gastronomia
Microsoft Office
Nowa

Kierownik Kuchni

Nowa
Antal
Ruda Śląska
gastronomia
branża gastronomiczna
Nowa