W Destigo Hotels z pasją tworzymy wyjątkowe doświadczenia w branży HORECA. Z dumą zarządzamy 24 obiektami hotelowymi, centrum eventowym oraz dwiema niezależnymi restauracjami w najpiękniejszych miejscach w Polsce – od Trójmiasta, przez Warszawę, Wrocław, Poznań, Kraków i Zakopane, aż po urokliwe zakątki Jastarni, Mikołajek, Kołobrzegu.
Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:
- pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązki
- możliwość rozwoju zawodowego w Destigo Hotels
- posiłki pracownicze
- dofinansowanie do karty multisport
- prywatna opieka medyczna
- możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życie
- zniżki firmowe na usługi hotelowe i gastronomiczne w ramach Destigo Hotels
- program poleceń „Rekomenduj i Zarabiaj”
- możliwość skorzystania ze zniżek na studia w WSB Merito
- premie jubileuszowe
- Zarządzanie pracą zespołu kucharzy podczas swojej zmiany.
- Przygotowywanie i serwowanie dań zgodnie ze standardami Destigo Hotels
- Współpraca z Szefem Kuchni w zakresie tworzenia menu i kontrolowania kosztów.
- Zapewnienie przestrzegania zasad higieny i bezpieczeństwa (HACCP).
- Kontrola jakości produktów oraz zarządzanie magazynem.
- Doświadczenie na podobnym stanowisku
- Umiejętność zarządzania zespołem oraz pracy pod presją czasu.
- Znajomość zasad HACCP oraz dbałość o wysokie standardy higieniczne.
- Zaświadczenie o niekaralności
Czekamy na Twoje CV!