O FIRMIE:
Grupa Remo to operator restauracji i hoteli o ugruntowanej pozycji na rynku gastronomicznym i hotelarskim w Polsce. Naszą działalność prowadzimy od przeszło 15 lat tworząc wielokrotnie nagradzane koncepty restauracyjne i hotelowe. Nasza firma to ludzie, którzy ją tworzą dlatego pracownicy są dla nas najważniejsi. Nasz zespół tworzą najlepsi specjaliści i pasjonaci branży HORECA, dlatego atmosfera pracy jest wyjątkowa. W związku z nowymi projektami planujemy powiększyć nasz zespół. Zapraszamy do pracy w naszym zespole.
Twój zakres obowiązków:
o Przygotowywanie potraw a'la carte zgodnie z recepturami i standardami restauracji,
o Zapewnienie najwyższego poziomu jakości wydawanych potraw,
o Dbanie o porządek na stanowisku pracy,
o Bieżąca kontrola jakości serwowanych posiłków,
o Ścisła współpraca z Szefem Kuchni,
o Racjonalne gospodarowanie surowcami oraz nadzór nad gospodarką magazynową,
o Koordynacja zamówień i dostaw towaru na potrzeby bieżącej produkcji oraz przeprowadzanie okresowej inwentaryzacji,
Nasze wymagania:
o Doświadczenie na stanowisku Kucharza lub Zmianowego,
o Umiejętności przygotowywania różnorodnych potraw na wysokim poziomie jakości,
o Samodzielność i dokładność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole,
o Gotowość do pracy popołudniu (również w weekendy i święta),
o Umiejętność pracy wielozadaniowej,
o Znajomość specyfiki żywienia zbiorowego,
o Zorientowanie w aktualnych trendach kulinarnych,
o Samodzielność i dokładność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole,
o Umiejętność planowania dostaw towaru i produkcji,
o Dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy,
o Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych,
o Chęć rozwoju oraz utożsamiania się z marką.
Rekomendowane oferty
Poćwicz angielski przed rozmową rekrutacyjną