Oferty
Koordynator/Koordynatorka ds. gastronomii
HoReCa

Koordynator/Koordynatorka ds. gastronomii

Katowice
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Manager/C-level
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca mobilna

Wymagane umiejętności

branża gastronomiczna

Opis stanowiska

Zakres obowiązków:

  • Wyznaczanie celów Kierownikom Restauracji, kontrola ich pracy oraz rozliczanie z wykonania zleconych zadań,
  • Organizacja cyklicznych zebrań z Kierownikami Restauracji,
  • Współpraca z Kierownikami Restauracji w zakresie kontroli kosztów,
  • Koordynowanie procesów rekrutacji, selekcji oraz adaptacja nowych Pracowników w podległych restauracjach,
  • Negocjacje z dostawcami surowców i produktów, dbanie o odpowiedni poziom cen i konkurencyjność,
  • Sprawdzanie prawidłowości składanych przez lokale zamówień oraz dostaw pod kątem ilości i jakości, kontrole stanu zatowarowania w restauracjach. Prowadzenie regularnych kontroli ilości surowców,
  • Współpraca z działem księgowości w zakresie rozliczeń, faktur i raportów kasowych,
  • Kontrola obiegu dokumentów kadrowych,
  • Współpraca przy planowaniu i koordynowaniu powstawania nowych lokali na podległym terenie,
  • Wprowadzanie akcji promocyjnych oraz marketingowych w podległych restauracjach,
  • Kontrolowanie kluczowych wskaźników efektywności oraz terminowe sporządzanie zestawień i raportów.

Wymagania:

  • Min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii,
  • Umiejętność współpracy z osobami zarządzającymi w restauracjach,
  • Wysokie umiejętności komunikacyjne,
  • Dobra znajomość Excela,
  • Dobra znajomość struktury kosztów restauracji,
  • Gotowość do pracy w różnych lokalizacjach na terenie Południowej Polski,
  • Umiejętność planowania,
  • Prawo jazdy kategorii B.

 

Oferujemy:

 

  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat,
  • Premia za wyniki,
  • Kompleksowe wdrożenie w obowiązki stanowiskowe,
  • Narzędzia pracy: telefon, laptop, samochód służbowy,
  • Codzienne wsparcie wykwalifikowanego zespołu,
  • Praca w prężnie rozwijającym się dziale i realny wpływ na jego funkcjonowanie
  • Możliwość dzielenia się wiedzą i umiejętnościami podczas wewnętrznych szkoleń organizowanych przez firmę,
  • Dostęp do szkoleń branżowych oraz możliwości rozwoju,
  • Pakiet benefitów: karta sportowa, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie,
  • Darmowe posiłki.

Sprawdź podobne oferty pracy

Cukiernik

Nowa
Fabryka Norblina Chocobon
Warszawa
cukiernictwo
uczciwość
kreatywność i pasja
Nowa

Pracownik/Pracowniczka Gastronomii w Restauracji i Bistro IKEA (pełny etat lub 3/4 etatu), IKEA Retail, Kraków

Nowa
IKEA Retail Sp. z o.o.
Kraków
gastronomia
Nowa

Event Sales Manager

Nowa
3 418 - 3 907 usd
Full House Group
Nowy Dwór Mazowiecki
budżetowanie
budowanie relacji biznesowych
język angielski
Nowa

Zastępca Szefa Kuchni/Produkcji

Nowa
KMM Gastronomia Sp. z o.o.
Szczecin
odpowiedzialność
zarządzanie
branża gastronomiczna
Nowa

Sous Szef

Nowa
Fabryka Norblina
Nowy Dwór Mazowiecki
odpowiedzialność
zaangażowanie
nadzorowanie
Nowa