Wyznaczanie celów Kierownikom Restauracji, kontrola ich pracy oraz rozliczanie z wykonania zleconych zadań,
Organizacja cyklicznych zebrań z Kierownikami Restauracji,
Współpraca z Kierownikami Restauracji w zakresie kontroli kosztów,
Koordynowanie procesów rekrutacji, selekcji oraz adaptacja nowych Pracowników w podległych restauracjach,
Negocjacje z dostawcami surowców i produktów, dbanie o odpowiedni poziom cen i konkurencyjność,
Sprawdzanie prawidłowości składanych przez lokale zamówień oraz dostaw pod kątem ilości i jakości, kontrole stanu zatowarowania w restauracjach. Prowadzenie regularnych kontroli ilości surowców,
Współpraca z działem księgowości w zakresie rozliczeń, faktur i raportów kasowych,
Kontrola obiegu dokumentów kadrowych,
Współpraca przy planowaniu i koordynowaniu powstawania nowych lokali na podległym terenie,
Wprowadzanie akcji promocyjnych oraz marketingowych w podległych restauracjach,
Kontrolowanie kluczowych wskaźników efektywności oraz terminowe sporządzanie zestawień i raportów.
Wymagania:
Min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii,
Umiejętność współpracy z osobami zarządzającymi w restauracjach,
Wysokie umiejętności komunikacyjne,
Dobra znajomość Excela,
Dobra znajomość struktury kosztów restauracji,
Gotowość do pracy w różnych lokalizacjach na terenie Południowej Polski,
Umiejętność planowania,
Prawo jazdy kategorii B.
Oferujemy:
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat,
Premia za wyniki,
Kompleksowe wdrożenie w obowiązki stanowiskowe,
Narzędzia pracy: telefon, laptop, samochód służbowy,
Codzienne wsparcie wykwalifikowanego zespołu,
Praca w prężnie rozwijającym się dziale i realny wpływ na jego funkcjonowanie
Możliwość dzielenia się wiedzą i umiejętnościami podczas wewnętrznych szkoleń organizowanych przez firmę,
Dostęp do szkoleń branżowych oraz możliwości rozwoju,
Pakiet benefitów: karta sportowa, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie,