Obowiązki:
- Przygotowywanie różnorodnych dań zgodnie z najwyższymi standardami jakości i prezentacji
- Postępowanie zgodnie z przepisami i wytycznymi przełożonych
- Współpraca z naszym utalentowanym zespołem kucharzy oraz Szefem Kuchni
- Utrzymywanie czystości w swoim miejscu pracy, przestrzegając standardów bezpieczeństwa żywności i warunków sanitarnych
Wymagania:
- Doświadczenie jako kucharz w restauracji lub hotelu
- Pasja do gotowania
- Doskonałe umiejętności pracy zespołowej i komunikacji
- Umiejętność wydajnej pracy pod presją i wielozadaniowości w kuchni
Oferujemy:
- atrakcyjne warunki zatrudnienia (umowa zlecenie lub umowa o pracę) oraz realne możliwości rozwoju w sieci Marriott International – stawka podstawowa/wynagrodzenie zasadnicze + dodatek
- urozmaicone posiłki w restauracji pracowniczej
- pakiet rekreacyjno- sportowy Multisport na atrakcyjnych warunkach
- imprezy okolicznościowe
- unifromy i ich czyszczenie w pralni hotelowej
Jeśli jesteś gotowy/a, aby przenieść swoją karierę kulinarną na wyższy poziom i stać się częścią wysokiejklasy zespołu hotelarskiego, czekamy na Twoją wiadomość! Prześlij swoje CV!