Oferty
Manager gastronomii
Nowa
HoReCa

Manager gastronomii

Poznań
8 000 - 10 000 PLNBrutto miesięcznie - UoP
9 000 - 10 000 PLNNetto miesięcznie - B2B
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

Excel

Opis stanowiska

Friendly offer

Lola Chinese Extravagaza szuka menagera/ki!


Miejsce pracy: Poznań, Nowy Rynek


Szukamy kogoś, kto swoim doświadczeniem wesprze nas w tańcu. Rozwijamy się i szukamy kogoś, kto potrafi zarządzać, wie co to KPI oraz jak przekładać tabelki na rzeczywistość. Kogoś kto potrafi wymagać, tak, żeby motywować i rozmawiać z ludźmi tak, żeby czuli się zaopiekowani. Kogoś, kto wesprze nas w bieżącej pracy operacyjnej i pomoże naszemu zespołowi serwować codzienną Lolę dla naszych Gości.


Co możemy Ci zaoferować?

  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia i system premiowy uzależniony od wyników
  • Możliwość rozwoju zawodowego i osobistego.
  • Pracę w zgranym zespole pełnym pasji i profesjonalizmu.
  • Elastyczne godziny pracy.
  • Wspólne tworzenie jednego z najbardziej rozpoznawalnych miejsc na mapie Poznania


Czego oczekujemy?

  • Umiejętności pracy w grupie i efektywnej współpracy.
  • Umiejętności budowania i rozwijania relacji.
  • Umiejętności przywódcze i zdolność inspirowania zespołu.
  • Zdolności do delegowania zadań i rozpoznawania kompetencji pracowników.
  • Gotowości do ciągłego uczenia się i rozwoju zawodowego.
  • Samodzielności w działaniu i wysokiej inicjatywy.
  • Wiedzy specjalistycznej w branży gastronomicznej.
  • Wysokie umiejętności w obsłudze klienta.
  • Znajomości rynku gastronomicznego i trendów.
  • Doświadczenia na stanowisku manager/asystent managera minimum 2 lata.


Zakres Twoich obowiązków:

  • Zarządzanie zespołem, w tym rekrutacje, szkolenia i rozwój pracowników.
  • Organizacja pracy w lokalu, w tym dbałość o sprzęt i wystrój.
  • Efektywne zarządzanie rezerwacjami i komunikacją z gośćmi.
  • Kontrola finansów, w tym planowanie budżetu i analiza wyników
  • Zarządzanie personelem i operacjami
  • Strategiczne planowanie i realizacja celów biznesowych.
  • Efektywna komunikacja z zarządem i zespołem.
  • Odpowiedzialność i samodzielność w działaniu.
  • Zarządzanie sytuacjami wyjątkowymi.


Wymagane kompetencje:

  • Elastyczność i adaptacja do zmieniających się warunków.
  • Dążenie do osiągania wyznaczonych celów.
  • Umiejętność planowania i realizacji strategii.
  • Efektywne zarządzanie informacjami.
  • Odwaga kierownicza i asertywność.
  • Znajomość procedur operacyjnych.
  • Znajomość Excela


Jeśli czujesz, że jesteś kandydatem dla nas i chcesz wspólnie zagrać w tę grę, ślij CV i list motywacyjny. Do zobaczenia!


Odezwiemy się do wybranych kandydatów w przeciągu najbliższych 2 tygodni.

8 000 - 10 000 PLN

Umowa o pracę

9 000 - 10 000 PLN

B2B

Sprawdź podobne oferty pracy

🍝Technolog ds. Kuchni włoskiej 🍝

Nowa
Inspiration Sp z o.o
Białystok
, Praca zdalna
Zdalnie
znajomość kuchni włoskiej
kreatywność
dobra organizacja pracy
Nowa

Barista - Pracownik Kawiarni

Nowa
Costa Coffee
Białystok
obsługa kasy fiskalnej
komunikatywność
obsługa klienta
Nowa

Obsługa gości oraz barista

Nowa
FoodTown w Fabryce Norblina
Warszawa
kreatywność i pasja
zaangażowanie
Barista
Nowa

Kucharz

Nowa
8 000 - 12 000 pln
Bartosz Nowak PHU Bartosz Nowak
Rewa
gastronomia
Nowa

Junior Manager/ Zastępca Kierownika Restauracji

Nowa
4 500 - 5 500 pln
CHARLIE FOOD AND FRIENDS
Katowice
gastronomia
Nowa