Oferty
Kierownik cukierni
Nowa
HoReCa

Kierownik cukierni

7 000 - 12 000 PLNBrutto miesięcznie - UoP
7 000 - 12 000 PLNNetto miesięcznie - B2B
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Starszy specjalista/Senior
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

zarządzanie zespołem

gastronomia

Opis stanowiska

Kuchnia Vikinga, Lider cateringu dietetycznego poszukuje Kierownika cukierni. Szukamy doświadczonej i odpowiedzialnej osoby, gotowej do zarządzania zespołem i realizacji zamówień cukierni produkcyjnej, na skalę przemysłową.


Lokalizacja: Białystok


Zakres obowiązków:

  • Zarządzanie zespołem cukierniczym – organizacja pracy, motywowanie i nadzorowanie pracowników
  • Planowanie i kontrola produkcji wyrobów cukierniczych zgodnie ze standardami firmy
  • Kreatywność i umiejętność tworzenia własnych przepisów oraz receptur uwzględniając potrzeby dietetyczne
  • Planowanie i koordynacja procesu produkcji: opracowywanie harmonogramów produkcji, zapewnienie, że zamówienia są realizowane zgodnie z terminami
  • Monitorowanie i kontrola jakości produktów podczas procesu
  • Współpraca z działem dietetycznym
  • Utrzymanie wysokich standardów jakości zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi


Wymagania:

  • Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na tożsamym stanowisku
  • Wykształcenie kierunkowe będzie dodatkowym atutem
  • Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy
  • Znajomość zasad HACCP i dobrej praktyki produkcyjnej
  • Gotowość do podjęcia pracy na podstawie wcześniej ustalonego grafiku w systemie zmianowym
  • Elastyczność i umiejętność dostosowywania się do zmieniających się warunków pracy i potrzeb klientów
  • Komunikatywność, kreatywność umiejętność pracy w zespole
  • Bardzo dobra organizacja pracy
  • Wymagana książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych


Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
  • Pakiet benefitów pracowniczych
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Możliwość zakwaterowania
7 000 - 12 000 PLN

Brutto miesięcznie - UoP

7 000 - 12 000 PLN

Netto miesięcznie - B2B

Sprawdź podobne oferty pracy

Szef / Szefowa Zmiany Kuchni - Hotel Mikołajki Lesure&SPA 5*

Nowa
Destigo Hotels
Mikołajki
HACCP
książeczka sanepidowska
zarządzanie zespołem
Nowa

Barman/ka w Dziale Bankietów

Nowa
Sheraton Sopot Hotel
Sopot
książeczka sanepidowska
język angielski
customer service
Nowa

kucharz

Nowa
7 700 pln
Rozanna
Wąwolnica
branża gastronomiczna
Nowa

Kierownik Restauracji North Fish

Nowa
North Food Polska S.A.
Gdańsk
administracja
zarządzanie zespołem
gastronomia
Nowa

Kelner do restauracji

Nowa
Restauracja Bibi's Cafe and Bar
Warszawa
zaangażowanie
uczciwość
Nowa