Opis stanowiska:
W związku z dynamicznym rozwojem Kuchnia Vikinga, czołowy dostawca cateringu dietetycznego, zatrudni Kontrolera Jakości obszarów produkcyjnych.
Szukamy osoby doświadczonej, która jest gotowa do współpracy z naszym zespołem!
Miejsce pracy: Białystok
Obowiązki:
- Kontrola jakości surowców, półproduktów oraz wyrobów gotowych na każdym etapie produkcji.
- Ocena jakości sensorycznej wyrobów gotowych oraz zezwolenie ich do dystrybucji.
- Kontrolowanie zgodności procesów produkcyjnych z założeniami, recepturami i normami.
- Weryfikowanie poprawności etykietowania półproduktów i produktów gotowych.
- Kontrola obszaru pakowania wyrobów gotowych zgodnie z założeniami i normami.
- Obecność na obszarach produkcyjnych.
- Dokumentowanie wyników kontroli.
- Weryfikowanie niezgodności i podejmowanie działań korygujących oraz zapobiegawczych.
- Kontrola dobrych praktyk produkcyjnych i higienicznych na obszarach produkcyjnych.
- Praca w systemie 3-zmianowym.
Wymagania:
- Wykształcenie średnie lub wyższe.
- Znajomość wymagań GHP/GMP/HACCP.
- Dobrze rozwinięte zmysły pod kątem sensorycznym.
- Komunikatywność i umiejętność pracy indywidualnie oraz w zespole.
- Samodyscyplina i dobra organizacja pracy.
- Dyspozycyjność i zaangażowanie.
- Wykształcenie z zakresu Technologii Żywności/ Technologii Gastronomicznej lub pokrewne będzie dodatkowym atutem.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie.
- Możliwość wpływu na kluczowe procesy operacyjne.
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności.
- Pakiet benefitów pracowniczych oraz możliwości rozwoju zawodowego.