Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób profesjonalny dla gości i współpracowników
Nasze wymagania
Gotowość do pracy w porzej nocnej (22:30-7:00),
Zdolność do pracy pełnej wyzwań i wysokich oczekiwań,
Dyspozycyjność, samodzielność i dobra organizacja pracy
Wysoka kultura osobista,
Umiejętność pracy zespołowej,
Aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Odpowiedzialność za powierzone zadania, umiejętność pracy pod presją czasu
Wysoka kultura osobista
Umiejętność dbania o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
Chęć rozwoju, nauki i zdobywania doświadczenia
Znajomość języka polskiego i angielskiego w stopniu komunikatywnym
To oferujemy
Codziennie czysty uniform
Pracę na wysokiej jakości sezonowych produktach
Współtworzenie menu
Nowoczesny sprzęt gastronomniczy
Stała pomoc zespołu stewardingu w utrzymywaniu czystości na kuchni
W pełni dofinansowana opieka medyczna i dofinansowanie zajęć sportowych
Zniżki sieciowe w ponad 100 krajach na całym świecie