Do autorskiej resturacji Platter by Karol Okrasa poszukujemy kucharza na stanowisko Chef de partie. Restaurcja zamnkięta w dniach: niedziela i poniedziałek. Menu w restaurcji zmieniane sezonowo
Przygotowywanie dań z menu a’la carte zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób profesjonalny dla gości i współpracowników
Nasze wymagania
Gotowość do pracy w systemie zmianowym
Aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dyspozycyjność, samodzielność i dobra organizacja pracy
Odpowiedzialność za powierzone zadania, umiejętność pracy pod presją czasu
Wysoka kultura osobista
Umiejętność pracy zespołowej
Umiejętność dbania o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
Wytrzymałość fizyczną pozwalającą na długotrwałą pracę w pozycji stojącej
Chęć rozwoju, nauki i zdobywania doświadczenia
To oferujemy
Codziennie czysty uniform
Pracę na wysokiej jakości sezonowych produktach
Współtworzenie menu
Nowoczesny sprzęt gastronomniczy
Stała pomoc zespołu stewardingu w utrzymywaniu czystości na kuchni
W pełni dofinansowana opieka medyczna i dofinansowanie zajęć sportowych
Zniżki sieciowe w ponad 100 krajach na całym świecie
Posiłki
Bony świąteczne i prezenty
Parking pracowniczy w atrakycjnej kwocie
Integracje i szkolenia pracownicze
Sprawdź podobne oferty pracy
Kucharz / kucharka
Nowa
1 037 - 1 815usd
DAGMOR sp. z o.o. RESTAURACJA LAGUNA MARINE
Ustka
odpowiedzialność
praca w grupie
Nowa
Franczyzobiorca - AM AM Kebab (dowolne miasto)
Nowa
4 409 - 8 818usd
AM AM Kebab
Rzeszów
francuski
zarządzanie
gastronomia
Nowa
Młodszy Kucharz/ Kucharz
Nowa
Diety od Brokuła
Wejherowo
dobra organizacja pracy
odpowiedzialność
Nowa
Kierownik zmiany w kuchni
Nowa
Hotel Sofitel Grand Sopot
Sopot
team leader
praca w grupie
odpowiedzialność
Nowa
Własna kawiarnia Costa Coffee bez wkładu. Poprowadź z nami swój biznes!