• Oferty
  • Wszystkie ofertyRzeszówHoReCaGastronomiaKierownik produkcji
    Kierownik produkcji
    HoReCa
    Kuchnia Vikinga

    Kierownik produkcji

    Kuchnia Vikinga

    3 116 - 5 194 USDNetto miesięcznie - B2B
    3 116 - 5 194 USDBrutto miesięcznie - UoP
    Rodzaj pracy
    Pełny etat
    Doświadczenie
    Starszy specjalista/Senior
    Forma zatrudnienia
    B2B, UoP
    Tryb pracy
    Praca z biura

    Wymagane umiejętności

    team leader

    skuteczna komunikacja

    priorytetyzacja

    dobra organizacja pracy

    elastyczność

    multitasking

    odpowiedzialność

    praca w grupie

    Mile widziane

    Microsoft Office Excel

    język ukraiński

    analiza

    rosyjski

    Opis stanowiska

    Rekrutacja zdalna
    Friendly offer

    Kuchnia Vikinga, Lider cateringu dietetycznego poszukuje Kierownika Produkcji. Rola Kierownika produkcji w gastronomii jest kluczowa dla utrzymania wysokich standardów jakości oraz efektywności. Jest to stanowisko oferujące duże możliwości rozwoju zawodowego w dynamicznej branży.  


    Lokalizacja: Białystok, z możliwością zakwaterowania

     

     

    Zakres obowiązków:

     

    • Zarządzanie zespołem produkcyjnym
    • Nadzorowanie pracy zespołu kucharzy, pomocników kuchennych i innych pracowników produkcji
    • Planowanie i koordynacja procesu produkcji: opracowywanie harmonogramów produkcji, zapewnienie, że zamówienia są realizowane zgodnie z terminami i standardami jakościowymi
    • Monitorowanie i kontrola jakości produktów podczas procesu
    • Analiza produkcji, wprowadzenie działań mających na celu optymalizacja wykorzystania surowców i minimalizacja strat
    • Wprowadzanie nowych technologii i metod produkcji, które zwiększą efektywność i obniżą koszty
    • Ścisła współpraca z działem dietetycznym, jakości i pakowalni w celu zapewnienia spójności działań
    • Tworzenie raportów produkcyjnych, analizowanie wyników produkcji oraz przedstawianie rekomendacji zarządowi
    • Układanie grafiku pracy, delegowanie zadań


    Wymagania:


    • Preferowane wykształcenie wyższe w zakresie zarządzania, technologii żywności, gastronomii lub pokrewnych dziedzin
    • Minimum kilkuletnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej lub pokrewnej
    • Znajomość procesów produkcyjnych w gastronomii, technologii żywności oraz standardów jakości
    • Otwartość na nowe technologie i metody produkcji
    • Kreatywność w zakresie opracowywania rozwiązań mających na celu optymalizacje procesów
    • Kompetencje organizacyjne, planistyczne i analityczne
    • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem oraz w organizacji pracy w kuchni produkcyjnej
    • Umiejętność motywowania pracowników oraz rozwiązywanie bieżących problemów
    • Skuteczna komunikacja zarówno z zespołem, jak i z innymi działami firmy
    • Odporność na stres: Umiejętność pracy pod presją czasu i radzenia sobie z wymaganiami dynamicznego środowiska pracy
    • Elastyczność i umiejętność dostosowywania się do zmieniających się warunków pracy i potrzeb klientów



    Oferujemy:


    • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
    • Umowa o pracę / B2B
    • Możliwość zakwaterowania
    • Pakiet benefitów pracowniczych  
    • Możliwości rozwoju zawodowego
    3 116 - 5 194 USD

    B2B

    3 116 - 5 194 USD

    Umowa o pracę

    Sprawdź podobne oferty pracy

    Kucharz

    Kucharz

    Nowa
    2 078 - 3 117 usd
    Bartosz Nowak PHU Bartosz Nowak
    Rewa
    kreatywność
    Nowa
    Kucharz Restauracji Platter by Karol Okrasa

    Kucharz Restauracji Platter by Karol Okrasa

    Nowa
    Hotel InterContinental Warszawa
    Warszawa
    elastyczność
    dobra organizacja pracy
    odpowiedzialność
    Nowa
    Własna kawiarnia Costa Coffee bez wkładu. Poprowadź z nami swój biznes!

    Własna kawiarnia Costa Coffee bez wkładu. Poprowadź z nami swój biznes!

    Nowa
    Costa Coffee
    Kraków
    sprzedaż
    zarządzanie zespołem
    obsługa klienta
    Nowa
    Kucharz

    Kucharz

    Nowa
    1 558 - 2 078 usd
    DR Invest s.c. Damian Drupka, Rafał Kramarz
    Głogów Małopolski
    praca w grupie
    Nowa
    Kucharz / kucharka

    Kucharz / kucharka

    Nowa
    1 039 - 1 818 usd
    DAGMOR sp. z o.o. RESTAURACJA LAGUNA MARINE
    Ustka
    praca w grupie
    odpowiedzialność
    Nowa