• Oferty
  • Wszystkie ofertySuwałkiHoReCaGastronomiaKierownik produkcji
    Kierownik produkcji
    new
    HoReCa
    Kuchnia Vikinga

    Kierownik produkcji

    Kuchnia Vikinga

    3 132 - 5 220 USDNetto miesięcznie - B2B
    3 132 - 5 220 USDBrutto miesięcznie - UoP
    Rodzaj pracy
    Pełny etat
    Doświadczenie
    Starszy specjalista/Senior
    Forma zatrudnienia
    B2B, UoP
    Tryb pracy
    Praca z biura

    Wymagane umiejętności

    team leader

    skuteczna komunikacja

    priorytetyzacja

    dobra organizacja pracy

    elastyczność

    multitasking

    odpowiedzialność

    praca w grupie

    Mile widziane

    Microsoft Office Excel

    język ukraiński

    analiza

    rosyjski

    Opis stanowiska

    Rekrutacja zdalna
    Friendly offer

    Kuchnia Vikinga, Lider cateringu dietetycznego poszukuje Kierownika Produkcji. Rola Kierownika produkcji w gastronomii jest kluczowa dla utrzymania wysokich standardów jakości oraz efektywności. Jest to stanowisko oferujące duże możliwości rozwoju zawodowego w dynamicznej branży.  


    Lokalizacja: Białystok, z możliwością zakwaterowania

     

     

    Zakres obowiązków:

     

    • Zarządzanie zespołem produkcyjnym
    • Nadzorowanie pracy zespołu kucharzy, pomocników kuchennych i innych pracowników produkcji
    • Planowanie i koordynacja procesu produkcji: opracowywanie harmonogramów produkcji, zapewnienie, że zamówienia są realizowane zgodnie z terminami i standardami jakościowymi
    • Monitorowanie i kontrola jakości produktów podczas procesu
    • Analiza produkcji, wprowadzenie działań mających na celu optymalizacja wykorzystania surowców i minimalizacja strat
    • Wprowadzanie nowych technologii i metod produkcji, które zwiększą efektywność i obniżą koszty
    • Ścisła współpraca z działem dietetycznym, jakości i pakowalni w celu zapewnienia spójności działań
    • Tworzenie raportów produkcyjnych, analizowanie wyników produkcji oraz przedstawianie rekomendacji zarządowi
    • Układanie grafiku pracy, delegowanie zadań


    Wymagania:


    • Preferowane wykształcenie wyższe w zakresie zarządzania, technologii żywności, gastronomii lub pokrewnych dziedzin
    • Minimum kilkuletnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej lub pokrewnej
    • Znajomość procesów produkcyjnych w gastronomii, technologii żywności oraz standardów jakości
    • Otwartość na nowe technologie i metody produkcji
    • Kreatywność w zakresie opracowywania rozwiązań mających na celu optymalizacje procesów
    • Kompetencje organizacyjne, planistyczne i analityczne
    • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem oraz w organizacji pracy w kuchni produkcyjnej
    • Umiejętność motywowania pracowników oraz rozwiązywanie bieżących problemów
    • Skuteczna komunikacja zarówno z zespołem, jak i z innymi działami firmy
    • Odporność na stres: Umiejętność pracy pod presją czasu i radzenia sobie z wymaganiami dynamicznego środowiska pracy
    • Elastyczność i umiejętność dostosowywania się do zmieniających się warunków pracy i potrzeb klientów



    Oferujemy:


    • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
    • Umowa o pracę / B2B
    • Możliwość zakwaterowania
    • Pakiet benefitów pracowniczych  
    • Możliwości rozwoju zawodowego
    3 132 - 5 220 USD

    B2B

    3 132 - 5 220 USD

    Umowa o pracę

    Sprawdź podobne oferty pracy

    Franczyzobiorca - AM AM Kebab (dowolne miasto)

    Franczyzobiorca - AM AM Kebab (dowolne miasto)

    Nowa
    4 437 - 8 875 usd
    AM AM Kebab
    Katowice
    gastronomia
    obsługa klienta
    język francuski
    Nowa
    Zastępca Kierownika Cukierni

    Zastępca Kierownika Cukierni

    Nowa
    ILLUSTRO Doradztwo S.C.
    Opole
    doświadczenie
    gotowość do pracy
    b.dobra organizacja pracy
    Nowa
    Dostawca, kurier na skuter i samochód - Gliwice

    Dostawca, kurier na skuter i samochód - Gliwice

    Nowa
    522 - 1 305 usd
    DCbiz Daniel Ciszczonik
    Gliwice
    prawo jazdy kat. B
    Nowa
    Kucharz Restauracji Platter by Karol Okrasa

    Kucharz Restauracji Platter by Karol Okrasa

    Nowa
    Hotel InterContinental Warszawa
    Warszawa
    dobra organizacja pracy
    elastyczność
    odpowiedzialność
    Nowa
    Piekarz

    Piekarz

    Nowa
    1 566 usd
    Fieldmaster Maciej Twarowski
    Warszawa
    dobra organizacja pracy
    Nowa