• Oferty
  • Wszystkie ofertyWarszawaHoReCaGastronomiaKierownik produkcji
    Kierownik produkcji
    HoReCa
    Kuchnia Vikinga

    Kierownik produkcji

    Kuchnia Vikinga

    3 112 - 5 187 USDNetto miesięcznie - B2B
    3 112 - 5 187 USDBrutto miesięcznie - UoP
    Rodzaj pracy
    Pełny etat
    Doświadczenie
    Starszy specjalista/Senior
    Forma zatrudnienia
    B2B, UoP
    Tryb pracy
    Praca z biura

    Wymagane umiejętności

    team leader

    skuteczna komunikacja

    priorytetyzacja

    dobra organizacja pracy

    elastyczność

    multitasking

    odpowiedzialność

    praca w grupie

    Mile widziane

    Microsoft Office Excel

    język ukraiński

    analiza

    rosyjski

    Opis stanowiska

    Rekrutacja zdalna
    Friendly offer

    Kuchnia Vikinga, Lider cateringu dietetycznego poszukuje Kierownika Produkcji. Rola Kierownika produkcji w gastronomii jest kluczowa dla utrzymania wysokich standardów jakości oraz efektywności. Jest to stanowisko oferujące duże możliwości rozwoju zawodowego w dynamicznej branży.  


    Lokalizacja: Białystok, z możliwością zakwaterowania

     

     

    Zakres obowiązków:

     

    • Zarządzanie zespołem produkcyjnym
    • Nadzorowanie pracy zespołu kucharzy, pomocników kuchennych i innych pracowników produkcji
    • Planowanie i koordynacja procesu produkcji: opracowywanie harmonogramów produkcji, zapewnienie, że zamówienia są realizowane zgodnie z terminami i standardami jakościowymi
    • Monitorowanie i kontrola jakości produktów podczas procesu
    • Analiza produkcji, wprowadzenie działań mających na celu optymalizacja wykorzystania surowców i minimalizacja strat
    • Wprowadzanie nowych technologii i metod produkcji, które zwiększą efektywność i obniżą koszty
    • Ścisła współpraca z działem dietetycznym, jakości i pakowalni w celu zapewnienia spójności działań
    • Tworzenie raportów produkcyjnych, analizowanie wyników produkcji oraz przedstawianie rekomendacji zarządowi
    • Układanie grafiku pracy, delegowanie zadań


    Wymagania:


    • Preferowane wykształcenie wyższe w zakresie zarządzania, technologii żywności, gastronomii lub pokrewnych dziedzin
    • Minimum kilkuletnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej lub pokrewnej
    • Znajomość procesów produkcyjnych w gastronomii, technologii żywności oraz standardów jakości
    • Otwartość na nowe technologie i metody produkcji
    • Kreatywność w zakresie opracowywania rozwiązań mających na celu optymalizacje procesów
    • Kompetencje organizacyjne, planistyczne i analityczne
    • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem oraz w organizacji pracy w kuchni produkcyjnej
    • Umiejętność motywowania pracowników oraz rozwiązywanie bieżących problemów
    • Skuteczna komunikacja zarówno z zespołem, jak i z innymi działami firmy
    • Odporność na stres: Umiejętność pracy pod presją czasu i radzenia sobie z wymaganiami dynamicznego środowiska pracy
    • Elastyczność i umiejętność dostosowywania się do zmieniających się warunków pracy i potrzeb klientów



    Oferujemy:


    • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
    • Umowa o pracę / B2B
    • Możliwość zakwaterowania
    • Pakiet benefitów pracowniczych  
    • Możliwości rozwoju zawodowego
    3 112 - 5 187 USD

    B2B

    3 112 - 5 187 USD

    Umowa o pracę

    Sprawdź podobne oferty pracy

    Franczyzobiorca - AM AM Kebab (dowolne miasto)

    Franczyzobiorca - AM AM Kebab (dowolne miasto)

    Nowa
    4 409 - 8 818 usd
    AM AM Kebab
    Warszawa
    gastronomia
    obsługa klienta
    zarządzanie
    Nowa
    Franczyzobiorca sieci pizzerii Da Grasso 🚀

    Franczyzobiorca sieci pizzerii Da Grasso 🚀

    Nowa
    Da Grasso Sp. z o. o.
    Elbląg
    zaangażowanie
    środki własne
    branża gastronomiczna
    Nowa
    BEER MANAGER, BAR MANAGER multitap/restauracja Gliwice

    BEER MANAGER, BAR MANAGER multitap/restauracja Gliwice

    Nowa
    1 297 - 1 686 usd
    DCbiz Daniel Ciszczonik
    Gliwice
    umiejętność obsługi gości
    znajomość piw kraftowych
    Nowa
    Kierownik Obiektu (Catering)

    Kierownik Obiektu (Catering)

    Nowa
    Impel Catering Sp. z o.o.
    Rymanów
    zarządzanie zespołem
    Nowa
    Pomoc na zmywaku

    Pomoc na zmywaku

    Nowa
    1 037 - 1 556 usd
    Dagmor Sp. z o.o. Restauracja Laguna Marine
    Ustka
    brak
    Nowa