• Oferty
  • Wszystkie ofertyPoznańHoReCaGastronomiaZastępca Kierownika Lokalu
    Zastępca Kierownika Lokalu
    new
    HoReCa
    Kura Warzyw

    Zastępca Kierownika Lokalu

    Kura Warzyw

    Poznań
    1 376 - 1 532 USDBrutto miesięcznie - UoP
    Rodzaj pracy
    Pełny etat
    Doświadczenie
    Specjalista/Mid
    Forma zatrudnienia
    UoP
    Tryb pracy
    Praca z biura

    Wymagane umiejętności

    manager

    team leader

    skuteczna komunikacja

    komunikatywność

    praca w grupie

    Mile widziane

    kreatywność

    elastyczność

    Opis stanowiska

    Rekrutacja zdalna

    Cześć!

    Jesteśmy Kura Warzyw — Gemüse Kebap®. Działamy od 6 lat. Mamy 6 lokali w Poznaniu i w Warszawie. Tworząc autorskie kebaby, robimy rewolucję na tym rynku i pokazujemy, że kebap może być premium. Zostaliśmy wielokrotnie nagrodzeni w rankingach gastronomicznych. Relacje z naszymi Gośćmi są dla nas tak samo ważne jak relacje w zespole. W związku z rozwojem i trwającą ekspansją poszukujemy osoby, która może nam w tym pomóc na stanowisku Zastępcy Kierownika Lokalu.


    Kura Oferuje:

    • wynagrodzenie podstawowe zależne od doświadczenia w przedziale: 5 300 – 5 900 zł brutto,
    • umowę o pracę,
    • premię za osiągane rezultaty,
    • płatne szkolenie i wsparcie w okresie wdrożenia,
    • możliwość stałego rozwoju kompetencji w różnych obszarach,
    • współpracę z doświadczoną kadrą zarządzającą,
    • samodzielność i elastyczność pracy,
    • system poleceń pracowników.


    Razem z Kurą, rozwiniesz się w następujących obszarach:

    • zarządzanie zespołem, w tym koordynację pracy oraz tworzenie grafiku,
    • tworzenie celów biznesowych oraz ich osiąganie,
    • analizowanie wyników finansowych,
    • tworzenie i przeprowadzanie szkoleń,
    • realizacja kampanii marketingowych,
    • rozwój kompetencji miękkich,
    • zarządzanie i organizacja czasem,
    • korzystanie z pakietu Microsoft Office oraz POS.


    Kura Oczekuje:

    • co najmniej półrocznego doświadczenia na stanowisku Zastępcy Kierownika Lokalu w sieci lokali gastronomicznych lub min. rocznego doświadczenia na stanowisku Kierownika Zmiany,
    • efektywnego zarządzania finansami lokalu we współpracy z Kierownikiem Lokalu oraz osiągania oczekiwanych wyników finansowych,
    • podejmowania działań, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom,
    • samodzielności, zaangażowania i odwagi w sytuacji codziennej oraz kryzysowej,
    • chęci uczenia się i rozwoju oraz wspierania rozwoju pracowników,
    • wysokiej kultury osobistej,
    • pozytywnego podejścia i zdolności interpersonalnych.


    Poznaj Kurę od kuchni:

    • kurawarzyw.pl/kariera
    • youtube.com/watch?v=6-tIWof8fe0


    Poznaj historię ludzi Kury:

    • Adam:
    • facebook.com/kurawarzyw/photos/pb.100068028352110.-2207520000/988911495090353


    Nie jesteśmy korporacją, a grupą pasjonatów skupionych na rozwoju, jakości i fajnej współpracy. Czekamy na Ciebie!


    #DajSięZrekrutować

    1 376 - 1 532 USD

    Umowa o pracę

    Sprawdź podobne oferty pracy

    Pomoc na zmywaku

    Pomoc na zmywaku

    Nowa
    1 039 - 1 558 usd
    Dagmor Sp. z o.o. Restauracja Laguna Marine
    Ustka
    brak
    Nowa
    Kucharz/młodszykucharz

    Kucharz/młodszykucharz

    Nowa
    1 039 - 1 818 usd
    Black Cat Burgers
    Warszawa
    praca w grupie
    multitasking
    odpowiedzialność
    Nowa
    Kucharz / kucharka

    Kucharz / kucharka

    Nowa
    1 039 - 1 818 usd
    DAGMOR sp. z o.o. RESTAURACJA LAGUNA MARINE
    Ustka
    praca w grupie
    odpowiedzialność
    Nowa
    Młodszy Kucharz/ Kucharz

    Młodszy Kucharz/ Kucharz

    Nowa
    Diety od Brokuła
    Wejherowo
    dobra organizacja pracy
    odpowiedzialność
    Nowa
    Obsługa Klienta

    Obsługa Klienta

    Nowa
    7 - 8 usd
    Gorąco Polecam
    Warszawa
    język angielski
    pomysłowość
    Nowa