Oferty
Manager gastronomii
HoReCa

Manager gastronomii

Poznań
8 000 - 10 000 PLNBrutto miesięcznie - UoP
9 000 - 10 000 PLNNetto miesięcznie - B2B
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

Excel

Opis stanowiska

Friendly offer

Lola Chinese Extravagaza szuka menagera/ki!


Miejsce pracy: Poznań, Nowy Rynek


Szukamy kogoś, kto swoim doświadczeniem wesprze nas w tańcu. Rozwijamy się i szukamy kogoś, kto potrafi zarządzać, wie co to KPI oraz jak przekładać tabelki na rzeczywistość. Kogoś kto potrafi wymagać, tak, żeby motywować i rozmawiać z ludźmi tak, żeby czuli się zaopiekowani. Kogoś, kto wesprze nas w bieżącej pracy operacyjnej i pomoże naszemu zespołowi serwować codzienną Lolę dla naszych Gości.


Co możemy Ci zaoferować?

  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia i system premiowy uzależniony od wyników
  • Możliwość rozwoju zawodowego i osobistego.
  • Pracę w zgranym zespole pełnym pasji i profesjonalizmu.
  • Elastyczne godziny pracy.
  • Wspólne tworzenie jednego z najbardziej rozpoznawalnych miejsc na mapie Poznania


Czego oczekujemy?

  • Umiejętności pracy w grupie i efektywnej współpracy.
  • Umiejętności budowania i rozwijania relacji.
  • Umiejętności przywódcze i zdolność inspirowania zespołu.
  • Zdolności do delegowania zadań i rozpoznawania kompetencji pracowników.
  • Gotowości do ciągłego uczenia się i rozwoju zawodowego.
  • Samodzielności w działaniu i wysokiej inicjatywy.
  • Wiedzy specjalistycznej w branży gastronomicznej.
  • Wysokie umiejętności w obsłudze klienta.
  • Znajomości rynku gastronomicznego i trendów.
  • Doświadczenia na stanowisku manager/asystent managera minimum 2 lata.


Zakres Twoich obowiązków:

  • Zarządzanie zespołem, w tym rekrutacje, szkolenia i rozwój pracowników.
  • Organizacja pracy w lokalu, w tym dbałość o sprzęt i wystrój.
  • Efektywne zarządzanie rezerwacjami i komunikacją z gośćmi.
  • Kontrola finansów, w tym planowanie budżetu i analiza wyników
  • Zarządzanie personelem i operacjami
  • Strategiczne planowanie i realizacja celów biznesowych.
  • Efektywna komunikacja z zarządem i zespołem.
  • Odpowiedzialność i samodzielność w działaniu.
  • Zarządzanie sytuacjami wyjątkowymi.


Wymagane kompetencje:

  • Elastyczność i adaptacja do zmieniających się warunków.
  • Dążenie do osiągania wyznaczonych celów.
  • Umiejętność planowania i realizacji strategii.
  • Efektywne zarządzanie informacjami.
  • Odwaga kierownicza i asertywność.
  • Znajomość procedur operacyjnych.
  • Znajomość Excela


Jeśli czujesz, że jesteś kandydatem dla nas i chcesz wspólnie zagrać w tę grę, ślij CV i list motywacyjny. Do zobaczenia!


Odezwiemy się do wybranych kandydatów w przeciągu najbliższych 2 tygodni.

8 000 - 10 000 PLN

Brutto miesięcznie - UoP

9 000 - 10 000 PLN

Netto miesięcznie - B2B

Sprawdź podobne oferty pracy

Szef Cukierni - Fabryka Norblina

Nowa
Chocobon
Warszawa
zaangażowanie
kreatywność i pasja
odpowiedzialność
Nowa

Cukiernik, nie - cukiernik

Nowa
30 - 35 pln
FitCake Warszawa Ursus
Warszawa
pieczenie ciast,
Nowa

Catering Instructor/Auditor Antwerp

Nowa
IFS
Lublin
język angielski
Microsoft Office
gastronomia
Nowa

Barista / Baristka

Nowa
3 000 - 6 000 pln
CAFFE GRANO Sp. z o.o.
Warszawa
branża gastronomiczna
Nowa

Kierownik Kuchni

Nowa
Antal
Ruda Śląska
branża gastronomiczna
gastronomia
Nowa