Oferty
Kierownik ds. Dietetyki
HoReCa

Kierownik ds. Dietetyki

7 000 - 12 000 PLNBrutto miesięcznie - UoP
7 000 - 12 000 PLNNetto miesięcznie - B2B
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Starszy specjalista/Senior
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

analiza

branża gastronomiczna

Opis stanowiska

Kuchnia Vikinga, Lider cateringu dietetycznego poszukuje specjalisty na stanowisko Kierownika ds. Dietetyki. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za koordynowanie działań związanych z planowaniem, wdrażaniem i monitorowaniem diet oraz programów żywieniowych dla naszych klientów.


Lokalizacja: Białystok


Zakres obowiązków:

  • Zarządzanie zespołem dietetyków, monitorowanie ich pracy i wspieranie w realizacji celów
  • Opracowywanie i nadzór nad jadłospisami zgodnymi z zasadami zdrowego żywienia oraz potrzebami klientów
  • Monitorowanie i wprowadzanie zmian w dietach
  • Współpraca z innymi działami w celu zapewnienia kompleksowej opieki żywieniowej
  • Aktualizacja wiedzy na temat najnowszych trendów i badań w dziedzinie dietetyki


Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe z zakresu dietetyki lub pokrewnych dziedzin
  • Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
  • Umiejętności zarządzania zespołem i doskonałe zdolności komunikacyjne
  • Aktualna wiedza z zakresu dietetyki klinicznej i zdrowego żywienia
  • Zdolność do pracy pod presją czasu oraz samodzielne podejmowanie decyzji
  • Znajomość programów do zarządzania dietami będzie dodatkowym atutem


Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
  • Pakiet benefitów pracowniczych
  • Możliwości rozwoju zawodowego
  • Możliwość zakwaterowania
7 000 - 12 000 PLN

Brutto miesięcznie - UoP

7 000 - 12 000 PLN

Netto miesięcznie - B2B

Sprawdź podobne oferty pracy

Catering Instructor/Auditor Antwerp

Nowa
IFS
Wrocław
Microsoft Office
prawo jazdy kat. B
gastronomia
Nowa

Szef Cukierni - Fabryka Norblina

Nowa
Chocobon
Warszawa
odpowiedzialność
zaangażowanie
kreatywność i pasja
Nowa

Head Stewarding - osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną

Nowa
4 500 - 5 500 pln
Fabryka Norblina
Warszawa
zaangażowanie
uczciwość
Nowa

Kierownik Kuchni

Nowa
Antal
Ruda Śląska
gastronomia
branża gastronomiczna
Nowa

Obsługa gości oraz barista

Nowa
FoodTown w Fabryce Norblina
Warszawa
zaangażowanie
kreatywność i pasja
Barista
Nowa