Oferty
Menager ds. Research & Development Produktów Spożywczych
Nowa
HoReCa

Menager ds. Research & Development Produktów Spożywczych

8 000 - 13 000 PLNNetto miesięcznie - B2B
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Manager/C-level
Forma zatrudnienia
B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

analiza

branża gastronomiczna

Mile widziane

branża spożywcza

R&D

Opis stanowiska

Kuchnia Vikinga, Lider cateringu dietetycznego poszukuje Menagera ds. Research & Development Produktów Spożywczych. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna m.in. za analizę i badanie rynku, wprowadzanie nowych rozwiązań spełniając najwyższe standardy jakości, kontakt z dostawcami, optymalizację kosztów surowców.


Lokalizacja: Białystok, z możliwością zakwaterowania


Zakres obowiązków:

  • Analiza opinii i feedbacku od klientów oraz pracowników Kuchni Vikinga dotyczących smaków i jakości posiłków, aby móc uwzględnić sugestie w dalszym doskonaleniu produktów
  • Monitorowanie trendów rynkowych oraz działań konkurencji, aby lepiej dostosować ofertę do potrzeb klientów i szybko reagować na zmieniające się preferencje
  • Współpraca z dostawcami w celu testowania nowych surowców, które mogą poprawić jakość, smak, ekonomiczność dań
  • Optymalizacja kosztów surowców – analizowanie i szukanie możliwości obniżenia kosztów, dbając jednocześnie o zachowanie jakości i smaku produktów
  • Szkolenie zespołu produkcyjnego – przeprowadzanie sesji szkoleniowych dla zespołu produkcyjnego na temat nowych receptur, aby zapewnić ich właściwą realizację
  • Zapewnienie zgodności z regulacjami i normami jakości – dbanie o to, aby nowe receptury spełniały wymagania prawne dotyczące etykietowania, wartości odżywczych i alergenów
  • Tworzenie nowych posiłków wraz z recepturami


Wymagania:

  • Mile widziane doświadczenie na stanowisku związanym z R&D w branży spożywczej
  • Umiejętność analitycznego myślenia oraz kreatywność w tworzeniu nowych rozwiązań
  • Podejście biznesowe i zorientowanie na cel
  • Umiejętność pracy w zespole oraz doskonałe zdolności komunikacyjne


Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
  • Pakiet benefitów pracowniczych
  • Możliwości rozwoju zawodowego i tworzenie ambitnych projektów
  • Wsparcie zespołu ekspertów i współpracę z różnymi działami firmy
  • Możliwość zakwaterowania 
8 000 - 13 000 PLN

B2B

Sprawdź podobne oferty pracy

Koordynator do wydarzeń eventowych od strony gastronomicznej

Nowa
Fabryka Norblina
Warszawa
nadzorowanie
uczciwość
zaangażowanie
Nowa

Specjalista/tka ds. systemów zarządzania jakością

Nowa
Impel Catering Sp. z.o.o.
Wrocław
branża gastronomiczna
Nowa

Cukiernik - nie wymagamy doświadczenia

Nowa
GRH Polska
Krosno
torty
ciastka
wypieki
Nowa

Cukiernik

Nowa
Fabryka Norblina Chocobon
Warszawa
uczciwość
cukiernictwo
kreatywność i pasja
Nowa

Menadżer

Nowa
8 000 - 10 000 pln
Apl Global Sp. z o.o.
Lublin
gastronomia
budżetowanie
B2B
Nowa