Oferty
Szef Kuchni w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym
Nowa
HoReCa

Szef Kuchni w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym

Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Manager/C-level
Forma zatrudnienia
UoP, UZ
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

catering

żywienie zbiorowe

branża gastronomiczna

HACCP

Opis stanowiska

Szukasz rozwoju zawodowego, legalnego zatrudnienia oraz wypłaty na konto zawsze na czas? Świetnie, bo to wszystko znajdziesz u nas!

Dowiedz się, dlaczego warto współpracować z Rekeep Polska.

Rekeep Polska - lider usług wsparcia z 85-letnią tradycją. Zatrudniamy 10 tysięcy pracowników w Polsce, cenimy stabilność, rozwój i dobre relacje w zespole.


Obecnie poszukujemy eksperta na stanowisko Szefa Kuchni.

Godziny pracy: do uzgodnienia


Czego możesz oczekiwać od nas:

  • Pracujemy w stałych godzinach, a czas po pracy jest tylko dla Ciebie.
  • Potrzebujesz zarobić więcej? Możesz zdecydować, czy chcesz pracować w nadgodzinach.
  • Wynagrodzenie jest zawsze na czas, więc to już nie będzie Twoim zmartwieniem.
  • Legalne zatrudnienie jest dla Ciebie bezdyskusyjne - nie zatrudniamy na czarno.
  • Zadania na stanowisku są dostosowane do Twoich potrzeb i oczekiwań.
  • Chcesz się rozwijać? Możesz zdobywać nowe umiejętności i doświadczenie.
  • Stabilizacja ma dla Ciebie znaczenie – super, bo liczymy na długotrwałą współpracę.
  • Lubisz odpoczywać? Będziesz mógł zaplanować urlop w ciągu roku!
  • Szkoda Ci czasu na gotowanie? U nas zjesz ciepły posiłek, a nawet dwa!


Czego oczekujemy od Ciebie:

  • Szczerych chęci do pracy na dłużej, a najlepiej na stałe.
  • Aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.
  • Dokładność i samodzielność, ponieważ są kluczowe w naszej pracy
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (minimum 3 lata)


Jakie będą Twoje obowiązki:

  • Organizowanie pracy na terenie zakładu
  • Przestrzeganie planu produkcyjnego w zakresie przygotowywania posiłków
  • Ocena i degustacja produkowanych potraw, kontrola gramatur
  • Nadzór nad właściwą technologią i estetyką przygotowania poszczególnych posiłków
  • Dbanie o estetykę potraw
  • Zgłaszanie wniosków do kierownika produkcji dotyczących jakości produktów
  • Pobieranie prób pokarmowych zgodnie z wymogami stacji sanitarnej
  • Współpraca z działem technologii


Zainteresowane osoby zapraszamy do wysyłania swojego CV. Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

tutlo_banner_hero

Poćwicz angielski przed rozmową rekrutacyjną

Odbierz 3 bezpłatne lekcje

Sprawdź podobne oferty pracy

Kucharz-Catering pracowniczy

Nowa
5 380 - 6 050 pln
Level Work
Miedziana Góra
branża gastronomiczna
Nowa

Kucharz/Kucharka

Nowa
PZLPiT "Mazowsze" im. T. Sygietyńskiego
Otrębusy
gastronomia
Nowa

Poprowadź swój biznes | kawiarnia COSTA COFFEE | Galeria Alfa Białystok

Nowa
Costa Coffee
Białystok
zarządzanie zespołem
obsługa klienta
sprzedaż
Nowa

Menedżer lokali Przybij Piątaka🍽️

Nowa
5 500 - 8 500 pln
Przybij Piątaka Sp. z o.o.
Wrocław
gastronomia
Nowa

Szef / Szefowa Zmiany Kuchni - Hotel Mikołajki Lesure&SPA 5*

Nowa
Destigo Hotels
Mikołajki
książeczka sanepidowska
zarządzanie zespołem
HACCP
Nowa