Szef / Szefowa Kuchni – Technolog Żywności
Gastronomia

Szef / Szefowa Kuchni – Technolog Żywności

Zakopane
7 000 - 10 000 PLN/mies.Netto miesięcznie - B2B
7 000 - 10 000 PLN/mies.Netto miesięcznie - B2B
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Starszy specjalista/Senior
Forma zatrudnienia
B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

branża gastronomiczna

książeczka sanepidowska

Mile widziane

kreatywność i pasja

zarządzanie zespołem

praca w grupie

gastronomia

multitasking

Opis stanowiska

Grupa Remo to operator restauracji i hoteli o ugruntowanej pozycji na rynku gastronomicznym i hotelarskim w Polsce. Naszą działalność prowadzimy od przeszło 15 lat tworząc wielokrotnie nagradzane koncepty restauracyjne i hotelowe. Nasza firma to ludzie, którzy ją tworzą dlatego pracownicy są dla nas najważniejsi. Nasz zespół tworzą najlepsi specjaliści i pasjonaci branży HORECA, dlatego atmosfera pracy jest wyjątkowa. W związku z nowymi projektami planujemy powiększyć nasz zespół. Zapraszamy do pracy w naszym zespole.

www.gruparemo.pl


Twój zakres obowiązków

  • Prowadzenie gospodarki magazynowej w systemie komputerowym rozliczającym gastronomię.
  • Przygotowywanie potraw a'la carte zgodnie z recepturami i standardami restauracji,
  • Zapewnienie najwyższego poziomu jakości wydawanych potraw,
  • Dbanie o porządek na stanowisku pracy,
  • Bieżąca kontrola jakości serwowanych posiłków,
  • Ścisła współpraca z Szefem Kuchni,
  • Racjonalne gospodarowanie surowcami oraz nadzór nad gospodarką magazynową,
  • Koordynacja zamówień i dostaw towaru na potrzeby bieżącej produkcji oraz przeprowadzanie okresowej inwentaryzacji.


Nasze wymagania

  • Chęć rozwoju oraz utożsamiania się z marką.
  • Doświadczenie na stanowisku Kucharza lub Zmianowego,
  • Umiejętności przygotowywania różnorodnych potraw na wysokim poziomie jakości,
  • Samodzielność i dokładność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole,
  • Gotowość do pracy popołudniu (również w weekendy i święta),
  • Umiejętność pracy wielozadaniowej,
  • Znajomość specyfiki żywienia zbiorowego,
  • Zorientowanie w aktualnych trendach kulinarnych,
  • Samodzielność i dokładność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole,
  • Umiejętność planowania dostaw towaru i produkcji,
  • Dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy,
  • Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych.


7 000 - 10 000 PLN/mies.

Netto miesięcznie - B2B

Rekomendowane oferty

Przedstawiciel ds. ekspansji

Nowa
12 000 - 15 000 PLN/mies.
Kuchnia Vikinga
Augustów
, Praca zdalna
Zdalnie
analiza rynku
dokumentacja techniczna
prawo jazdy kat. B
Nowa