Grupa Remo to operator restauracji i hoteli o ugruntowanej pozycji na rynku gastronomicznym i hotelarskim w Polsce. Naszą działalność prowadzimy od przeszło 15 lat tworząc wielokrotnie nagradzane koncepty restauracyjne i hotelowe. Nasza firma to ludzie, którzy ją tworzą dlatego pracownicy są dla nas najważniejsi. Nasz zespół tworzą najlepsi specjaliści i pasjonaci branży HORECA, dlatego atmosfera pracy jest wyjątkowa. W związku z nowymi projektami planujemy powiększyć nasz zespół. Zapraszamy do pracy w naszym zespole.
www.gruparemo.pl
- Prowadzenie gospodarki magazynowej w systemie komputerowym rozliczającym gastronomię.
- Przygotowywanie potraw a'la carte zgodnie z recepturami i standardami restauracji,
- Zapewnienie najwyższego poziomu jakości wydawanych potraw,
- Dbanie o porządek na stanowisku pracy,
- Bieżąca kontrola jakości serwowanych posiłków,
- Ścisła współpraca z Szefem Kuchni,
- Racjonalne gospodarowanie surowcami oraz nadzór nad gospodarką magazynową,
- Koordynacja zamówień i dostaw towaru na potrzeby bieżącej produkcji oraz przeprowadzanie okresowej inwentaryzacji.
- Chęć rozwoju oraz utożsamiania się z marką.
- Doświadczenie na stanowisku Kucharza lub Zmianowego,
- Umiejętności przygotowywania różnorodnych potraw na wysokim poziomie jakości,
- Samodzielność i dokładność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole,
- Gotowość do pracy popołudniu (również w weekendy i święta),
- Umiejętność pracy wielozadaniowej,
- Znajomość specyfiki żywienia zbiorowego,
- Zorientowanie w aktualnych trendach kulinarnych,
- Samodzielność i dokładność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole,
- Umiejętność planowania dostaw towaru i produkcji,
- Dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy,
- Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych.