Grupa Remo to operator restauracji i hoteli o ugruntowanej pozycji na rynku gastronomicznym i hotelarskim w Polsce. Naszą działalność prowadzimy od przeszło 15 lat tworząc wielokrotnie nagradzane koncepty restauracyjne i hotelowe. Nasza firma to ludzie, którzy ją tworzą dlatego pracownicy są dla nas najważniejsi. Nasz zespół tworzą najlepsi specjaliści i pasjonaci branży HORECA, dlatego atmosfera pracy jest wyjątkowa. W związku z nowymi projektami planujemy powiększyć nasz zespół. Zapraszamy do pracy w naszym zespole.
www.gruparemo.pl
Twój zakres obowiązków
Prowadzenie gospodarki magazynowej w systemie komputerowym rozliczającym gastronomię.
Przygotowywanie potraw a'la carte zgodnie z recepturami i standardami restauracji,
Zapewnienie najwyższego poziomu jakości wydawanych potraw,
Dbanie o porządek na stanowisku pracy,
Bieżąca kontrola jakości serwowanych posiłków,
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni,
Racjonalne gospodarowanie surowcami oraz nadzór nad gospodarką magazynową,
Koordynacja zamówień i dostaw towaru na potrzeby bieżącej produkcji oraz przeprowadzanie okresowej inwentaryzacji.
Nasze wymagania
Chęć rozwoju oraz utożsamiania się z marką.
Doświadczenie na stanowisku Kucharza lub Zmianowego,
Umiejętności przygotowywania różnorodnych potraw na wysokim poziomie jakości,
Samodzielność i dokładność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole,
Gotowość do pracy popołudniu (również w weekendy i święta),
Umiejętność pracy wielozadaniowej,
Znajomość specyfiki żywienia zbiorowego,
Zorientowanie w aktualnych trendach kulinarnych,
Samodzielność i dokładność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole,
Umiejętność planowania dostaw towaru i produkcji,
Dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy,
Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
Netto miesięcznie - B2B
Rekomendowane oferty
Poćwicz angielski przed rozmową rekrutacyjną