Oferty
Kucharz bufetowy
Nowa
HoReCa

Kucharz bufetowy

Świeradów-Zdrój
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

gastronomia

branża gastronomiczna

Opis stanowiska

Górskie Resorty to grupa obiektów, oferujących ponad 2600 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy, Świeradowie Zdroju i Wiśle. Nasze motto brzmi „Więcej niż hotele”, dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku. Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.

Forest Park to nasz nowy, resort premium położony w najlepszej lokalizacji w Świeradowie-Zdroju w bezpośrednim sąsiedztwie stoku z koleją gondolową. Otwarcie pierwszego etapu inwestycji planowane jest na 01.2025 roku. Resort oddaje do dyspozycji gości: 446 komfortowych apartamentów, Aquapark z basenem zewnętrznym, salę zabaw i play room dla dzieci, restaurację w stylu regionalnym, centrum konferencyjne, a także strefę odnowy biologicznej.


W związku z powyższym zachęcamy do przesyłania aplikacji na stanowisko:

Kucharz bufetowy

Miejsce pracy: Świeradów-Zdrój  


Jeśli chcesz odpowiadać za:

  • Przygotowanie wysokiej jakości dań bufetowych oraz dbanie o ich prezentację
  • Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych
  • Współudział w tworzeniu karty menu
  • Dbanie o porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP
  • Efektywną współpracę w zespole a także z innymi działami w hotelu.

A przy tym spełniasz poniższe wymagania:

  • Posiadasz doświadczenie na stanowisku kucharza i w prowadzeniu kuchni opartej na bufecie
  • Gotowanie jest Twoją pasją
  • Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność
  • Potrafisz współpracować w zespole
  • Posiadasz aktualną wyniki badań do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Posiadasz znajomość przepisów BHP, HACCP
  • Jesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożenia

My zaoferujemy Tobie:

  • Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)
  • Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w nowym hotelu
  • Dla kandydatów z bardziej odległych lokalizacji, przy relokacji oferujemy wsparcie w zakwaterowaniu i wyżywieniu
  • Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty
  • Możliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów na poziomie działu
  • Przyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Szefa Kuchni
  • Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku
  • Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa

Zachęcamy do aplikowania!


Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).


Sprawdź podobne oferty pracy

Pracownik/Pracowniczka Gastronomii w Restauracji i Bistro IKEA (pełny etat lub 3/4 etatu), IKEA Retail, Kraków

Nowa
IKEA Retail Sp. z o.o.
Kraków
gastronomia
Nowa

Open Kitchen

Nowa
Chocobon w Fabryce Norblina
Warszawa
pozytywne nastawienie
zaangażowanie
kreatywność
Nowa

Cukiernik

Nowa
Fabryka Norblina Chocobon
Warszawa
cukiernictwo
kreatywność i pasja
uczciwość
Nowa

Kucharz

Nowa
KMM Gastronomia sp. z o.o.
Opole
zaangażowanie
Gotowanie
KSIĄŻECZKA SAN-EPID
Nowa

Barista

Nowa
Green Caffè Nero Sp. z o.o.
Warszawa
branża gastronomiczna
gastronomia
język polski
Nowa