Kucharz (a`la carte)
-, Krynica-Zdrój +2 Lokalizacje
TOPPING WORK
Rodzaj umowy: umowa zlecenie
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi menu (a’la carte lub bufet)
Kontrola jakości i świeżości produktów
Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (BHP, HACCP)
Utrzymanie porządku i czystości w kuchni
Współpraca z personelem kuchennym i kelnerami
Udział w przygotowywaniu planu produkcji i zamówień produktów
Zapewniamy zakwaterowanie
Opis stanowiska:
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji lub bufetu, dbając o najwyższą jakość serwowanych dań. Osoba na tym stanowisku współpracuje z zespołem kuchennym, utrzymuje porządek i czystość na stanowisku pracy oraz przestrzega zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (BHP, HACCP).
Kucharz (a`la carte)
Kucharz (a`la carte)
-, Krynica-Zdrój
TOPPING WORK